fbpx

Étlap készítés bemutatkozás

Étlap készítés

Étlap készítés blog

Kell-e egy vendéglátással foglalkozó vállalkozásnak figyelni a marketingre? És miről szól az étlap készítés blog

A válasz természetesen nagyon egyértelműnek tűnik, de mégsem ilyen egyszerű. A valóságban az éttermeknek csak nagyon kis százaléka használja ki azokat a lehetőségeket, amik adottak a számukra.

Az egyik legkézenfekvőbb lehetősége az az, hogy az étlapot olyan szempontok alapján szerkesszük, meg ami segít minket abban, hogy növeljük a bevételünket. Ez is egyfajta marketingfogás, méghozzá a legolcsóbb.

A további posztokban majd részletesen fogok arról írni, hogy milyen lehetőségeket tudunk ajánlani a megrendelőinknek. 

Most engedje meg, hogy bemutassam a vállalkozásunkat röviden. 

Elsősorban étlaptartókat készítünk, de mindig akadály volt a rendeléseknél, hogy szerették volna a kuncsaftok, ha a belső lapokat is mi készítjük el. Erre eddig nem volt lehetőség. Az ok nagyon egyszerű, több mint 20 designerrel és nyomdával beszéltünk az évek alatt és arra kértük őket, hogy készítsenek el nekünk különböző étlap mintákat, amiket fel tudnánk ajánlani a megrendelőinknek. Nem találtunk egyetlen olyan vállalkozót, aki megcsinálta volna. Azt mondták nem jó, mert az étlappal sokat kell kínlódni és nem gazdaságos. Sok apró munka van vele, ami elviszi az időt és a megrendelő állandóan változtatni akar valamit. Egyszóval nem találtunk senkit, aki segített volna minket. Az 2017 es évben nagy változásokon ment keresztül a vállalkozásunk, többek között elkezdtük a terjeszkedést Németországba és Ausztriába, valamint teljesen átalakítottuk a weboldalainkat. Megcsináltuk az első Magyar webáruházat, ami kizárólag étlaptartókat forgalmaz. Mivel ilyen nagy átalakulásokon mentünk keresztül, elérkezettnek éreztük az időt, hogy mindenképpen megoldást találjunk az étlapok kérdésére. Sikerült összefogni egy nagyon ügyes emberrel, aki elkészítette nekünk azokat a sablonokat, amelyeket megtekinthet a weboldalunkon. A folyamatot leegyszerűsítettük amennyire csak lehetséges.

De nem csak egyszerűen kínálunk sablonokat, hanem felhasználjuk azokat a külföldön már használt praktikákat, amelyekkel könnyedén meg lehet növelni a forgalmát bármelyik étteremnek. 

A sablonjaink között fog találni, olyanokat, amelyek ezekkel a technikával lettek elkészítve.

A továbbipostokban fogok bővebben írni arról mik is ezek a megoldások és miért kellene mindenkinek használni őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..