a vendéglátóst igazából csak egyetlen dolog érdekli,  tele van-e az étterme?

Megmutatjuk, hogyan segíthet ebben egy honlap?

Miért fontos, hogy a te éttermednek is legyen honlapja

A Google hihetetlen lehetőségeket biztosít minden étterem, kávézó vagy bár számára. Miért? Nézzünk meg egy sztorit, amely nap mint nap több százszor megtörténik Budapest területén. A Google adwords szerint ezekre a szavakra
Budapesti éttermek | Budapest étterem | étterem Budapest | különleges étterem Budapest | legjobb éttermek Budapest |
havi szinten 19 980  keresés történik. Ebben szándékosan nem szerepelnek az olyan szavak, mint az étterem a maga 61.000! találatával.

Jön a turista a városba és megéhezik, előveszi a telefonját és “megkérdezi” a Google-t milyen éttermek vannak a közelében. Beüti a fenti szavak valamelyikét  és a “nagy testvér” megmutatja neki azokat a helyeket, amelyeket ismer. Ha neked nincs honlapod téged nem fog ismerni, így esélyed sem lesz, hogy elérd ezt a 20000 embert.

Local SEO

Nem csak találati lista van, hanem térképes nézet is. Ebben az esetben a Google az éttermeket egy térképen jeleníti meg (sok kis apró piros pont a képen). Az első 3 találatot részletes adatokkal és fényképpel is megmutatja. Ha nincs honlapod, akkor nem fogsz itt sem megjelenni. Ugyan facebook oldallal lehetséges, de ez nem jellemző. Egy gyors keresés után, én csak olyan éttermeket találtam a kiemelések között, amelyeknek van honlapja. Személyes tapasztalatból mondom, hogy egy turista 90%-ban ezek közül  fog választani.

Mit veszíthetsz ha nincs honlapod

Ha megnézed ezt a videót, akkor látni fogsz egy mélyebb elemzést arról, körülbelül mekkora keresési volumen van napi szinten. Látni fogod, hogy a fenti 5 szó csak a jéghegy csúcsa. Elég annyi, hogy az összes releváns szóra Angol Magyar Német nyelven

havonta több mint 250.000
(igen jól látod kétszázötvenezer)
keresés történik csak Budapesten!

Miért  a mi honlapjaink?

  • Mert minden sablonunkat kipróbálhatod mielőtt döntesz.
  • Mert minden sablonunkat kifejezetten éttermeknek és kávézóknak fejlesztettük ki.
  • Mert ingyen elvégezzük az alap SEO beállításokat, és igény esetén havidíj ellenében folyamatosan fejlesztjük az oldalt azért, hogy egyre jobb helyezéseket érjen el a találati listákon, legyen az a találati lista vagy a térképes nézet.
  • Mert minden weboldalunkhoz kérheted,hogy legyen asztalfoglalási rendszer
  • Mert minden általunk elkészített oldal könnyen kezelhető.
  • Mert minden általunk elkészített oldal teljesen testre szabható
  • Weboldalainkat minden kijelző méretre optimalizálva adjuk át. (responsiv)
  • Mert minden általunk átadott weboldalt vírusvédelemmel látunk el.

Ezekben is tudunk neked segíteni

Vele fogsz dolgozni.

Gyuró Attila
A kreatív vendéglátás alapítója weboldalak készítése.

“Húsz éve a vendéglátás közelében dolgozom, vagy mint alkalmazott egy luxus hajó fedélzetén vagy mint a vendéglátást kiszolgáló vállalkozások vezetője. Régóta látom és érzékelem, hogy nincs olyan szolgáltatás ma Magyarországon, ami levenné az éttermek vagy bárok tulajdonosairól, a professzionális marketing vagy éppen a brandépítés terheit. Amikor elkezdtem megszervezni a Kreatív Vendéglátás csapatát, akkor az volt a cél, hogy olyan embereket hozzak össze, akik a saját szakmájukban már letettek valamit az asztalra. 8 éve hobbiból kezdtem el foglalkozni honlapkészítéssel, azóta a hobbiból saját vállalkozás lett.